Bejelentés


Lélekmasszázs/HolisticPulsing Gőri Bella lélekmasszőr honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Hogyan működik a lélekmasszázs

A lélekmasszázs (holistic pulsing / testpulzálás / gyógyító ringatás) egy olyan blokkoldó technika, amely közben a kliens mély relaxációs állapotba jut. A kezelés alatt kapott ringatások és rezgetések a testben lévő vizet arra a frekvenciára emelik, amely a teljesen egészséges szervezetet jellemzik, az energiacsatornákon - meridiánokon - megszűnnek az akadályok, megindul az energiaáramlás és az öngyógyulás. Az alkalmazott nyújtások a negatív érzelmi állapotokban rögzült összehúzódások, beszűkűlések ellen hatnak, a kezelés során fizikai-testi szinten megtapasztalt nyitás visszahat és lelki síkon is nyitást eredményez. A legfőbb momentum maga a mozgás: szervezetünkben minden mozgásban és áramlásban van, mégha időnként mozdulatlannak tűnünk is. Ahol blokk keletkezik, az gátat szab az áramlásnak, a leállás pedig egyenlő a betegséggel. A lélekmasszázs már egy kezelés alkalmával is elérheti egyes fixációk oldódását, ilyenkor a kliens jól kivehetően érzékeli, hogy a lábánál elindított rezgések végigfutnak a fejéig vagy fordítva. Mi a lélekmasszázs közvetítő közege? Természetesen a víz. A testünk és bolygónk közel 80%-át alkotó víz, amely sajnos már nem mindig képes a számára elrendelt információk hordozására, hiszen rengeteg terhelést kap a stresszes helyzetek, sokkok, feldolgozatlan történések - mondjuk ki: egy normál hétköznapi élet - során. Pedig tökéletes állapotát jól ismerjük az anyaméhből és kisbaba korunkból. Ezt az állapotot képes a lélekmasszázs felidézni a sejtemlékezet segítségével mind érzetben, mind rezgésszinten. Különösen a méregtelenítésben nagy szerepet játszó nyirokkeringésünk felgyorsításában, pangásának a megszüntetésében van kiemelkedő jelentősége, és így már érthető, miért tapasztalnak gyors javulást szervezetükben a kliensek.

Mi a lélekmasszázs előnye? A lélekmasszázs előnye - és szépsége -, hogy nagyon kellemes annak, aki szívesen veszi a finom érintést. A kliensnek nem kell szembesülnie a blokkokat előidéző múltbéli kellemetlen emlékekkel, mégis túlléphet rajtuk. Hogyan zajlik egy lélekmasszázs kezelés? A kezelés ruhában történik, takargatva, óvón és gyengéden, emlékeztetve az anyai ringatásra, a szívdobbanásra hasonló ritmusban, lágy zene mellett. Kinek való a lélekmasszázs? Mindazoknak, akik: - fizikai betegségben szenvednek - lelki problémákkal küzdenek - megmagyarázhatatlan tüneteik vannak - kapcsolataik helyreállítására törekednek - párterápiára vágynak - nehezen tudnak ellazulni - egyszerűen jobb hangulatot, közérzetet szeretnének


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!